Ολυμπιακός: MVP Δεκεμβρίου ο Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο MVP του Ολυμπιακού για τον μήνα Δεκέμβριο, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (14/1) ο επίσημος χορηγός της ΚΑΕ.

Ολυμπιακός: MVP Δεκεμβρίου ο Σάσα Βεζένκοφ (vid)

Όπως κάνει κάθε μήνα, ο επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναδεικνύει τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας κι αυτή τη φορά κορυφαίος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο δυναμικός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε Euroleague και πρωτάθλημα Ελλάδας, έτσι αναδείχθηκε ο bwinMVP για τον μήνα Δεκέμβριο.

Ο Δεκέμβριος για τον Σάσα Βεζένκοφ άρχισε εντυπωσιακά. Κατάφερε να «γράψει» 36 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague στην αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Ούνιξ. Σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κυμάνθηκε όλος ο μήνας για τον 26χρονο φόργουορντ, καθώς σε πέντε αγώνες του Δεκεμβρίου είχε διψήφιο αριθμό πόντων και ranking.

Το παιχνίδι που είχε τις περισσότερες μονάδες στο ranking, ήταν ο αγώνας στο Καζάν. Απέναντι στην Ούνιξ ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη και ο Βούλγαρος διεθνής απέδειξε και πάλι, γιατί αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με 22 πόντους, έχοντας 3/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/7 ελεύθερες βολές και 7 ριμπάουντ, είδε το σύστημα αξιολόγησης να «γράφει» 36 μονάδες.

O φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της bwin και σχολίασε την άποψη όσων των θεωρούν εκ των κορυφαίων στη θέση του, μίλησε επίσης για την περιπέτεια με τον Covid-19, ενώ έκανε και υπόσχεση προς τους φίλους της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.