Ολυμπιακός: Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με Πριντ, Παπ, Ντόρσεϊ, Ουόκαπ και Λιβιό! (vid)

Τι σημαίνει Χριστούγεννα για τους παίκτες του Ολυμπιακού; Δείτε το βίντεο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ με τους Πρίντεζη, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Ουόκαπ και Ζαν Σαρλ, στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού!

Ολυμπιακός: Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με Πριντ, Παπ, Ντόρσεϊ, Ουόκαπ και Λιβιό! (vid)

Ένα όμορφο δώρο Χριστουγέννων προσφέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στους φιλάθλους της ομάδας, μέσω διαγωνισμού που διενεργεί η ΚΑΕ για τις μέρες των εορτών!

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τόμας Ουόκαπ και Λιβιό Ζαν Σαρλ υπογράφουν μία επίσημη μπάλα της Euroleague και την αφήνουν κάτω από το... δέντρο ενός φίλου του του Ολυμπιακού!

Δείτε τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να λένε στην κάμερα της Bwin ποια είναι τα ιδανικά Χριστούγεννα για εκείνους και να ετοιμάζουν το δώρο των φιλάθλων!

Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 03/01/2021 και ώρα 12:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με απάντηση στην ανάρτηση την ίδια ημέρα. Κάθε χρήστης θα έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής.

Ο νικητής καλείται να επικοινωνήσει σε διάστημα 24 ωρών για την παραλαβή του δώρου. Σε αντίθετη περίπτωση, το δώρο θα πηγαίνει σε επιλαχόντα που θα προκύψει μετά από κλήρωση την ημέρα λήξης του διαγωνισμού.

Πληροφορίες και όροι διαγωνισμών στο: https://bit.ly/3ejn5KC