EuroLeague: Για το 9-0 ο Ολυμπιακός με την Βιλερμπάν

Με στόχο τη νίκη και το 9-0 στο ΣΕΦ, που θα του δώσει το δικαίωμα να πάει με εξαιρετική ψυχολογία στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (23/12), ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (17/12, 21:00) τη Βιλερμπάν.

EuroLeague: Για το 9-0 ο Ολυμπιακός με την Βιλερμπάν

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τη δυναμική του, φέτος όμως θυμίζει και πάλι την παλιά καλή έδρα και ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στην Μπάγερν έφτασε στο 8-0 εντός έδρας.

Μέχρι στιγμής έχουν υποκύψει στο ΣΕΦ οι Μπασκόνια, Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Άλμπα, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Μακάμπι και Μπάγερν. Επόμενη ομάδα που έρχεται στο φαληρικό στάδιο απόψε (21.00, NS Prime) η Βιλερμπάν και ο Ολυμπιακός θέλει να νιώσει και αυτή την πίεση του ΣΕΦ.

Στο λιμάνι δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός και οι «ερυθρόλευκοι» με τη συμπαράσταση του κόσμου είναι έτοιμοι πάλι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η δύναμη της έδρας είχε λείψει στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Ειδικά πέρυσι είχε αρνητικό ρεκόρ, με 7 νίκες και 10 ήττες. Πρόπερσι είχε 9-5 και πριν 3 χρόνια 10-5.

Φέτος όμως είναι αλλιώς. Ο Ολυμπιακός με τις εμφανίσεις του έφερε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο (και πρέπει να είναι ακόμη περισσότερος στη συνέχεια) και όλοι μαζί ευχαριστιούνται τη φετινή χρονιά. Ποιο είναι το ταβάνι του; Ουδείς γνωρίζει, αλλά με το μπάσκετ που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να ζητάει ακόμα και το ευρωπαϊκό. Επιτρέπεται!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

18:00 : Ούνιξ Καζάν - Ζαλγκίρις Κάουνας
20:00 : Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου
20:00 : Μονακό - Ζενίτ
21:00 : Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
21:00 : Άλμπα Βερολίνου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας