Ολυμπιακός: Ο Κουίνσι Έισι προσπαθεί αλλά θέλει χρόνο

Ο Κουίνσι Έισι έδειξε διάθεση κόντρα στη Λάρισα, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος - Χρειάζεται χρόνο - Ας μη ξεχνάμε πως ήταν 1,5 χρόνο εκτός δράσης.

Ολυμπιακός: Ο Κουίνσι Έισι προσπαθεί αλλά θέλει χρόνο

Ο Κουίνσι Έισι πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λάρισα. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη του γεμάτη παρουσία σε αγώνα του Ολυμπιακού, καθώς στα προηγούμενα ματς είχε αγωνιστεί ελάχιστα. Ξεκίνησε βασικός στο ματς παίζοντας στη θέση «4», δίπλα στον Μουσταφά Φαλ, ενώ στο δεύτερο μέρος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση αγωνιζόμενος ως πάουερ φόργουορντ στο πλευρό του Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Συνολικά έπαιξε 17.4 λεπτά. Είχε 0/2 σουτ και 0/2 βολές. Πήρε μόλις 1 ριμπάουντ, είχε ένα μπλοκ, μία ασίστ, ενώ έκανε και 3 φάουλ. Γενικότερα φάνηκε ανέτοιμος. Έδειξε διάθεση, αλλά είναι εκτός ρυθμού. Απέχει αρκετά από τον καλό του εαυτό.

Μην ξαφνιάζεστε όμως. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν για κάτι παραπάνω από 16 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Είναι παίκτης που βασίζεται στην αθλητικότητά του και στη σκληράδα του. Χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του για να επιστρέψει δριμύτερος, τόσο σωματικά όσο και αγωνιστικά. Ακόμη προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Το σημαντικό όμως είναι πως οι Πειραιώτες πήραν παίκτη για να ενισχύσουν τη φροντλάιν τους. Να που προέκυψε ξαφνικά το πρόβλημα με τον Moυσταφά Φαλ. Ακόμη και αν δεν προλάβει ο Γάλλος σέντερ, ο Κουίνσι Έισι θα είναι μία επιπλέον λύση στη γραμμή των ψηλών, με τον Ζαν-Σαρλ να μεταφέρεται στο «5», καλύπτοντας τη θέση μαζί με τον Χασάν Μάρτιν.

Όταν ο Κουίνσι Έισι βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, να είστε σίγουροι πως θα αναβαθμίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού μέσα στη ρακέτα, ειδικά στην άμυνα.