Ζίμπαρτς: «Τα κορίτσια κατέθεσαν την ψυχή τους»

Ο Μάρτιν Ζίμπαρτς εκθείασε την εμφάνιση των αθλητριών του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ναντέζντα με 84-81. 

Ζίμπαρτς: «Τα κορίτσια κατέθεσαν την ψυχή τους»

Σπουδαία νίκη σημείωσε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού απέναντι στην Ναντέζντα στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ολυμπιακός - Ναντέζντα 84-81: Με επική ανατροπή νίκη-γοήτρου τα κορίτσια του Θρύλου! (vid)

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά εκθείασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως έμειναν πιστές στο πλάνο τους.

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς δήλωσε: «Αρχίσαμε τον αγώνα πολύ άσχημα και χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια, για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό τον αγώνα, θέλαμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το ματς. Οι αθλήτριες μου έδειξαν μεγάλη καρδιά, έμειναν πιστές στο πλάνο, παρά την διαφορά που είχαν πάρει οι αντίπαλοι στην αρχή. Κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ και φάση με τη φάση πάλεψαν για να κατακτήσουμε αυτή τη νίκη».

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου σχολίασε: «Παίξαμε σαν την ομάδα που εκπροσωπούμε, τον Ολυμπιακό. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό, δεν είναι το παιχνίδι μας. Και αυτό μας έδωσε το κίνητρο, καθώς και ότι η νίκη θα μας βοηθήσει στη διασταύρωση στην επόμενη φάση. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, το πρώτο ημίχρονο ήταν μια εικόνα που δεν μας αξίζει. Πήγαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να το δούμε φάση με φάση και να το γυρίσουμε. Και τα καταφέραμε».