Ρογκαβόπουλος για ΑΕΚ: «Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από την ΑΕΚ, αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την «Ένωση».

Ρογκαβόπουλος για ΑΕΚ: «Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται»

O Nίκος Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ΑΕΚ: “Δεν είναι ότι δεν είχα ευκαιρίες. Έψαχνα κάτι διαφορετικό σαν Νίκος. Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν πήγα στην ΑΕΚ ότι θα έφευγα έτσι με τέτοιο τρόπο. Γι’ αυτό υπάρχουν οι συμφωνίες, πρέπει να τηρούνται. Πιστεύω ότι κάποιες δεν τηρήθηκαν και από εκεί και πέρα, προχώρησα”

Αναφερόμενος στον Προμηθέα και τους λόγους που επέλεξε τους Πατρινούς, τόνισε: “Όταν έμεινα ελεύθερος έψαχνα μια ομάδα να μου δείξει εμπιστοσύνη κι ευχαριστώ τον Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσε εξ αρχής. Δουλειά μου είναι να τους ανταμείψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την προσπάθειά μου στο παρκέ”.

Όσο για το τι κάνει πλέον διαφορετικά στον Προμηθέα, ο νεαρός φόργουορντ απάντησε τα εξής: “Ήταν διαφορετικός ο ρόλος μου στην ΑΕΚ. Τώρα ο ρόλος μου είναι πιο All Around, έχω περισσότερες αρμοδιότητες. Δούλεψα σε πολλά πράγματα από όταν αποχώρησα από την ΑΕΚ και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στον Προμηθέα. Δούλεψα στον χειρισμό της μπάλας, στην ταχύτητα, στην έκρηξη και στην εκτέλεση”.

Κλείνοντας, σχολίασε την έλευση του Ηλία Ζούρου στον Προμηθέα και την διαφορά του από τον Λούις Κασιμίρο: “Είναι τελείως διαφορετικός προπονητής. Έχει πολλές επιτυχίες και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει ένα διαφορετικό στυλ από τον κόουτς Κασιμίρο που έπαιζε πιο επιθετικά με ελευθερίες. Με τον κόουτς Ζούρο παίζουμε στοχευμένα, πολύ δυνατά στην άμυνα, βασιζόμαστε στην άμυνα, την ενέργεια και την ομαδικότητα, για αυτό πηγαίνουμε πολύ καλά”.