Ρίγα - ΑΕΚ 92-76: Δέδας: «Θα τη φτιάξω την ομάδα»

Παρά τη βαριά ήττα στη Λετονία, ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας είναι πεπεισμένος πως θα τη φτιάξει την ομάδα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ρίγα - ΑΕΚ 92-76: Δέδας: «Θα τη φτιάξω την ομάδα»

Προβληματισμένος αλλά και πεπεισμένος πως θα αλλάξει την κακή εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Στέφανος Δέδας.

«Συγχαρητήρια στη Ρίγα, ήταν καλύτεροι από μας. Είχαμε πολύ παράξενη προσέγγιση. Δεν παλέψαμε και ο τρόπος που παίξαμε με έκανε σκεπτικό για κάποια πράγματα. Έχω τον χαρακτήρα και θα φτιάξω την ομάδα. Είμαι σίγουρος. Είχαμε δύο σερί νίκες, πρέπει να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς στο BCL.

Έχουμε τα δύο εντός έδρας. Παρότι παίξαμε άσχημα σήμερα, δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς. Πρώτα θα πρέπει να γίνουμε ομάδα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα και είμαι προβληματισμένος. Θα αναμετρηθούμε με τη Ρίγα σε δύο εβδομάδες για να δούμε την πρόοδο των δύο ομάδων», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος είπε: «Ήταν μια κακή μέρα για μας, ειδικά στην άμυνα. Δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε κάποιους παίκτες, κυρίως τον Ράιλι και την ικανότητά του στο ένας με έναν. Δεν τον πιέσαμε. Θα δούμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμη ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στη Ρίγα».