Η ΕΟΚ δίπλα στη «Φλόγα»

Τα μέλη της ΕΟΚ, Άννυ Κωνσταντινίδου, Εβίνα Μάλτση και Ντίνος Σβερκούνος, συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπολασματική Ασθένεια «Φλόγα», Μαίρη Τρυφωνίδη.

Η ΕΟΚ δίπλα στη «Φλόγα»

Την Μαίρη Τρυφωνίδη, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπολασματική Ασθένεια «Φλόγα», επισκέφθηκαν τα μέλη της ΕΟΚ, Άννυ Κωνσταντινίδου, Εβίνα Μάλτση και Ντίνος Σβερκούνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το μπάσκετ και ο αθλητισμός συνολικά πρέπει να συμβαδίζουν με την κοινωνία και ειδικά με ευαίσθητες ομάδες και καταστάσεις και για τη διοίκηση της ΕΟΚ αυτό αποτελεί μια προτεραιότητα και βασική κατεύθυνση. Σήμερα (1/11), αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε την έδρα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπολασματική Ασθένεια «Φλόγα» για να σημάνουν την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας.

Η υπεύθυνη για το μπάσκετ Γυναικών Αννυ Κωνσταντινίδου, η Εβίνα Μάλτση η οποία είναι η πρώτη σκόρερ και με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική γυναικών και ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ Ντίνος Σβερκούνος, συναντήθηκαν σήμερα με την πρόεδρο της «Φλόγας» Μαίρη Τρυφωνίδη και είχαν την πρώτη επαφή για τις κοινές δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας εκφράστηκε η πρόθεση στήριξης με κάθε δυνατό τρόπο του σημαντικού έργου που επιτελείται από τον Σύλλογο προς οικογένειες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Η κ. Τρυφωνίδη ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία επισημαίνοντας πόσο σημαντικές για την ψυχολογική στήριξη μπορούν να είναι ενέργειες που σχετίζονται με τον αθλητισμό».