ΛεΝτέι για Μπλατ: Ένας υπέροχος άνθρωπος

O Zακ ΛεΝτέι αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και στη δυνατότητα που του έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ να παίξει στην EuroLeague για πρώτη φορά.

ΛεΝτέι για Μπλατ: Ένας υπέροχος άνθρωπος

Ο Ζακ ΛεΝτέι αγωνίζεται πλέον στην Παρτιζάν, έχοντας για κόουτς τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Άφησε μάλιστα την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είχε δεδομένη συμμετοχή στην EuroLeague.

Έχοντας παραχωρήσει συνέντευξη στη Σερβία, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2018-2019.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο κόουτς Μπλατ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν έκανε θόρυβο. Ήμουν νέος, με βοήθησε να βελτιώσω το παιχνίδι μου στον Ολυμπιακό και να κατανοήσω το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο. Ήταν πολύ σημαντικό στην αρχή της καριέρας μου. Ο Σάρας είναι πολύ απαιτητικός.

Το στιλ του είναι παρόμοιο με εκείνο του Ομπράντοβιτς, όσον αφορά την προσέγγιση του αγώνα. Υπάρχουν διαφορές αλλά και ομοιότητες μεταξύ τους. Ο Μεσίνα στηρίζεται πολύ στην τακτική. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, συναισθηματικός που παθιάζεται».