Βαγγέλης Μάντζαρης: Υπέγραψε στην Χάποελ Εϊλάτ

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης υπέγραψε στην Χάποελ Ελιάτ.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Υπέγραψε στην Χάποελ Εϊλάτ

Στο Ισραήλ και την Χάποελ Εϊλάτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 31χρονος γκαρντ αποχώρησε από την πολωνική Σταλ, με την οποία πρόλαβε να παίξει σε 4 αγώνες έχοντας 5 πόντους, 5 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 23,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από το Περιστέρι, έπαιξε οκτώ σεζόν στον Ολυμπιακό όπου και κατέκτησε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ την προηγούμενη διετία έπαιξε σε Ούνιξ Καζάν, Προμηθέα Πάτρας και Περιστέρι.

O Bαγγέλης Μάντζαρης αποχώρησε φέτος από το Περιστέρι και ήρθε σε συμφωνία να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, υπέγραψε συμβόλαιο στην πολωνική Σταλ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα.

Ύστερα από λίγες εβδομάδες, όμως, ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποχωρεί από την ομάδα. Ο Έλληνας γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με την πολωνική ομάδα για το τέλος της συνεργασίας του και έψαχνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αγωνίστηκε για μία γεμάτη οκταετία (2011-2019) στον Ολυμπιακό, κατακτώντας μαζί του πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπέγραψε στην Χάποελ Εϊλάτ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, αφού συμφώνησε με την ομάδα για να παίξει εκεί μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.