Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Χένρι

Σύμφωνα με τη στήλη «Κόκκινες ασίστ», οι διαρκείς απαιτήσεις του παίκτη έκαναν τον Ολυμπιακό να κόψει κάθε επαφή μαζί του, ενώ αστραπιαία πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Ούνικς. 

Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Χένρι

Στη σημερινή στήλη του «Κόκκινες ασίστ», ο Παντελής Διαμαντόπουλος εξήγησε του λόγους για τους οποίους ο Χένρι τελικά δεν έπιασε λιμάνι, αλλά κατέληξε στην Ούνικς του Πρίφτη.

O Χένρι πήγε με περισσότερα χρήματα στην Ούνικς και συνέβη πολύ γρήγορα. Στον Ολυμπιακό στράβωσαν με τη συμπεριφορά του, γιατί θεώρησαν ότι κάθε τρεις και λίγο ζητούσε και κάτι παραπάνω.

Όταν ξεκίνησε η οικονομική διαπραγμάτευση ανάμεσα στους «ερυθρολεύκους» και τον παίκτη, οι δύο πλευρές αρχικά τα βρήκαν. Μετά έπεσε στο τραπέζι το μπάι άουτ, συμφώνησαν και σε αυτό. Μετά δεν ήθελε να του βάλουν μπάι άουτ για το ΝΒΑ. «Κλότσησαν» λίγο, αλλά του έκαναν και αυτό το χατίρι. Τελικά, ο Χένρι είπε στον Ολυμπιακό ότι θέλει να περιμένει λίγο ακόμα. Σε εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες «έκοψαν» κάθε επαφή.

Όπως αποδείχθηκε τελικά, δεν υπήρχε κανένα Summer League και καμία αναμονή για το NBA. Οι Ρώσοι έδωσαν περισσότερα λεφτά και ο παίκτης προτίμησε να πάει στο Καζάν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μιάμιση μέρα μετά το «σπάσιμο» με τον Ολυμπιακό, ήρθε ο... γάμος με την ομάδα του Πρίφτη.