Bίρτους: Επιστρέφει ο Μάνιον

Ο Νίκο Μάνιον, είναι ο Ιταλός διεθνής γκαρντ ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τη Βίρτους - Η φυσιογνωμία του παραμορφώθηκε, όμως, ύστερα από ιό που κόλλησε στο Τόκιο.

Bίρτους: Επιστρέφει ο Μάνιον

Ο Νίκο Μάνιον, είναι ο μόλις 20 ετών Ιταλός διεθνής γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τη Βίρτους. Ερχόμενος μάλιστα από τους Ουόριορς, έχοντας γίνει Ντραφτ εκεί το 2020. Ένας παίκτης που γεννήθηκε στην Ιταλία, αλλά που μεγάλωσε και πήγε Κολέγιο στις ΗΠΑ.

Ο 20χρονος γκαρντ, μάλιστα, ήταν και μέλος της εθνικής Ιταλίας στο Τόκιο. Εκεί, όμως, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, κόλλησε έναν ιό, ο οποίος και τον ταλαιπώρησε. Ο οργανισμός του εξασθένισε, έχασε πολλά κιλά και είχε γίνει σχεδόν αγνώριστος.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη στον παίκτη (αρχικά υπήρχε η αίσθηση πως κόλλησε κορονοϊό, αλλά η φήμη διαψεύστηκε), αλλά σε πρόσφατες εμφανίσεις του στο γήπεδο, φάνηκε ξεκάθαρα η αλλαγή στο κορμί του.

Σιγά-σιγά, όμως, αφού πλέον έχει παρουσιαστεί βελτίωση στην υγεία του, θα αρχίσει να προπονείται και πάλι με την ομάδα της Βίρτους.