Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, η Νένα και το δώρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ανάρτηση από «το Χαμόγελο του Παιδιού» για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και η φωτογραφία με τη σύζυγό του, Nena (Νένα), μπροστά στο δώρο που είχαν κάνει.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, η Νένα και το δώρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το δικό τους αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς είπαν μέσω των social media οι άνθρωποι του ιδρύματος «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Έχουν τους λόγους τους που αποχαιρετούν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Με μια ανάρτηση και μια φωτογραφία, εξηγούν:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποχαιρετά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον αθλητισμό, όχι μόνο χάρη στις ικανότητές του αλλά και στο ήθος του...

Το 2017, όταν εκείνος αποχαιρετούσε τον κόσμο του μπάσκετ με μία μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα, επέλεξε με τα έσοδα που προέκυψαν να στηρίξει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Χάρη στην πρωτοβουλία του αποκτήσαμε ένα όχημα για τις μετακινήσεις των παιδιών μας.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την αφορμή να γνωρίσουμε τον ίδιο και την σύζυγό του, Nena, και να ζήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έτρεφαν στο πρόσωπό του, όλοι όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην αγαπημένη του Nena, στην οικογένεια του.