Μαρκ Γκασόλ: Επιστρέφει στη Χιρόνα λένε οι Ισπανοί!

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Μαρκ Γκασόλ είναι έτοιμος να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει στη χώρα του, για λογαριασμό της Χιρόνα.

Μαρκ Γκασόλ: Επιστρέφει στη Χιρόνα λένε οι Ισπανοί!

Ο Μαρκ Γκασόλ αποχώρησε με trade από τους Λέικερς για τους Γκρίζλις, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας τους. Ο 36χρονος επέστρεψε στην Ισπανία και τα σενάρια από την αρχή έκαναν λόγο και για… αγωνιστικό επαναπατρισμό, με τη Χιρόνα να είναι η ομάδα που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με Μέσο της χώρας, ο Γκασόλ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε το 2006-2008 και αναδείχθηκε MVP της ACB (2008), αυτή τη φορά όμως στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Η ομάδα έχει αλλάξει μορφή από το 2014, όταν και επανιδρύθηκε ουσιαστικά, με τον πολύπειρο σέντερ να είναι ο ιδρυτής της, αλλά και ιδιοκτήτης/πρόεδρος, κάτι που κάνει ακόμα πιο λογική την απόφασή του.

Ο Γκασόλ, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά και το πρώτο φιλικό της ομάδας το Σάββατο (12/9), έχει αγωνιστεί σε 891 ματς στο ΝΒΑ με 14 πόντους-7,4 ριμπάουντ-3,4 ασίστ-1,4 μπλοκς, ενώ το 2019 αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους Ράπτορς και το 2013 Αμυντικός της χρονιάς.