Τι Τζέι Μπρέι: Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αποσύρεται από την ενεργό δράση

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Τι Τζέι Μπρέι σε ηλικία 29 ετών ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση!

Τι Τζέι Μπρέι: Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού αποσύρεται από την ενεργό δράση

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού Ρόδου, Τι Τζέι Μπρέι έκανε γνωστό πως κρεμάει τη φανέλα του.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο Instagram:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από το επαγγελματικό μπάσκετ. Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ξεπέρασαν τις πιο τρελές εμπειρίες και τα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω μακριά από τις ΗΠΑ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς για το ταξίδι που είχαμε μαζί. Στις πιο μεγάλες νίκες, στις πιο σκληρές ήττες, στην καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, δημιουργήσαμε ξεχωριστές αναμνήσεις που θα κρατήσω στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την επιρροή που είχατε στο ποιος είμαι ως παίκτης. Κυρίως, σας ευχαριστώ για τις εμπειρίες που είχαμε εκτός παρκέ. Μου μάθατε μια νέα κουλτούρα και νέους τρόπους ζωής. Είμαι ευγνώμων για τις αλλαγές που έκανα ως άνδρας.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρραβωνιαστικιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσους με στήριζαν στο σπίτι, σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής προς τους στόχους και τα όνειρά μου. Όλες οι επισκέψεις, όλες οι κλήσεις στο FaceTime και τα μηνύματα σήμαιναν περισσότερα από ό,τι θα φανταστείτε ποτέ. Γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο να ακολουθείς το μπάσκετ σε μια άλλη ήπειρο, αλλά ξέρω πως είχα τη στήριξη όλου του κόσμου από πίσω μου, που με βοήθησε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου.

Ελπίζω να μην ξεθωριάσουν όλες οι φιλίες και οι οικογενειακές σχέσεις που απέκτησα μακριά από τις ΗΠΑ. Θα σας ξαναδώ όλους μια μέρα».