Επίσημο: Ο Γκαρίνο στη Ναντέρ

Στη Ναντέρ θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αργεντινός φόργουορντ, Πατρίσιο Γκαρίνο.

Επίσημο: Ο Γκαρίνο στη Ναντέρ

Στη Γαλλία και τη Ναντέρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατρίσιο Γκαρίνο.

Ο 28χρονος φόργουορντ (2,01μ.), ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς την τελευταία διετία σε Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, έδωσε τα χέρια με τη Γαλλική ομάδα και ελπίζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Το 2019 ήταν μέλος της εθνικής Αργεντινής που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, έπαιξε σε μόλις 4 ματς στην Ευρωλίγκα έχοντας με την Ζαλγκίρις 3 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε 7:14 κατά μέσο όρο.

Ο Πατρίτσιο Γκαρίνο είχε το 2019 όταν και έπαιζε στη Μπασκόνια έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του, στο ματς με αντίπαλο τη Ζενίτ. Υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου και έχασε όλη τη σεζόν.

Επέστρεψε πέρσι με τη φανέλα της Ζαλγκίρις, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια (1+1) αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν είχε χρόνο συμμετοχής και για αυτόν τον λόγο δεν συνέχισε στην ομάδα του Κάουνας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναζήτησε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και αυτός είναι τελικά στη Γαλλία. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ναντέρ, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό φόργουορντ.