Πάντερ: «Στόχος η επιστροφή στην EuroLeague με την Παρτίζαν»

Ο Κέβιν Πάντερ αναφέρθηκε στην απόφαση του να αφήσει την Αρμάνι Μιλάνο για την Παρτιζάν. 

Πάντερ: «Στόχος η επιστροφή στην EuroLeague με την Παρτίζαν»

Για την απόφασή του να αφήσει την Αρμάνι για την Παρτιζάν: «Ήταν κάπως δύσκολη απόφαση, δεν θα πω ψέματα. Ο περισσότερος κόσμος περίμενε να παίξω στην EuroLeague επειδή βρισκόμουν εκεί τα τελευταία 2-3 χρόνια, εδραίωσα τον εαυτό μου ως έναν από τους καλύτερους "ballers". Επομένως είναι λογικό πως περίμεναν να με δουν να μένω στην EuroLeague. Είμαι χαρούμενος που πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση, είμαι ενθουσιασμένος και αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω».

Για την παρουσία του Ομπράντοβιτς, είπε: «Με έκανε να θέλω να έρθω ακόμη περισσότερο στην ομάδα επειδή είναι σοβαρός, πιστεύει πολύ σε εμένα, ξέρει τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Όταν σε καλεί ένας προπονητής αυτού του βεληνεκούς, είναι σαν να λες: εντάξει, πραγματικά μπορούμε να τα καταφέρουμε!».

Για τη φετινή σεζόν δήλωσε: «θα είναι διασκεδαστική. Προφανώς ο βασικός στόχος να είναι να επιστρέψουμε στην EuroLeague και να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Το τίτλο του EuroCup, εκείνον της Αδριατικής Λίγκας. Αλλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».