Παρτιζάν: Ο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε ανεπίσημα την προετοιμασία (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άρχισε προπονήσεις με τους νεαρούς παίκτες της Παρτιζάν για να αποφασίσει ποιους θα πάρει στην προετοιμασία της ομάδας

Παρτιζάν: Ο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε ανεπίσημα την προετοιμασία (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε να χάσει καθόλου χρόνο και γι' αυτόν τον λόγο πέρασε από το… μικροσκόπιό του τους νεαρούς παίκτες της Παρτιζάν μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα η «επίσημη» πρώτη της Παρτιζάν έχει οριστεί για τις 16 Αυγούστου ωστόσο ο Σέρβος προπονητής ήθελε να προπονήσει σε πρώτη φάση τους νεαρούς παίκτες της ομάδας ώστε να αποφασίσει ποιοι από αυτούς μπορούν να σταθούν και στην πρώτη ομάδα.

«Θέλαμε να δουλέψουμε με τους νεαρούς παίκτες προκειμένου να δούμε ποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να βοηθήσουν και την ομάδα. Τόσο στην προετοιμασία όσο και μέσα στη σεζόν. Ξεκινήσαμε τη δουλειά και πραγματικά έχουμε πολύ περισσότερη μπροστά μας» σχολίασε ο Ομπράντοβιτς.

Φυσικά θα περιμένει στην πρώτη συγκέντρωση τα νέα αποκτήματα της Παρτιζάν όπως οι Πάντερ, Λεντέι, Αβράμοβιτς, Κούρουκς, Μουρ, Στεπάνοβιτς, Σμαϊλάγκιτς.