Στον Παναθηναϊκό το κλειστό του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Στον Παναθηναϊκό περνάει το κλειστό του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια! Συμφωνία της ΚΑΕ με την Κυβέρνηση που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Τι προβλέπει η συμφωνία

Στον Παναθηναϊκό το κλειστό του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επήλθε τελικά η συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να περάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ στον ΠΑΟ για τα επόμενα 49 χρόνια.

Το Μαξίμου ενημέρωσε πως το γήπεδο παραχωρείται στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια και ο ΠΑΟ θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του.

Από εκεί και πέρα, το 30% των καθαρών εσόδων από τις εμπορικές χρήσεις θα αποδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο. Η συμφωνία προβλέπει ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές για να παραχωρηθεί και επίσημα το ΟΑΚΑ, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες μεταξύ κυβέρνησης και ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Υπάρχει συζήτηση για το κλειστό στο ΟΑΚΑ και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλη Ολυμπιακή εγκατάσταση από άλλη ομάδα. Περισσότερα, προσεχώς», είχε δηλώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όταν και είχε ερωτηθεί για το θέμα του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.