Σορώτος σε Έλληνες παίκτες: «Δουλέψτε να γίνετε καλύτεροι»

Ο έμπειρος προπονητής Κώστας Σορώτος τοποθετήθηκε για το θέμα της αύξησης των ξένων παικτών στη Basket League και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες

Σορώτος σε Έλληνες παίκτες: «Δουλέψτε να γίνετε καλύτεροι»

Την δική του άποψη σχετικά με το θέμα της αύξησης των ξένων στη Basket League κατέθεσε ο Κώστας Σορώτος, ο οποίος όμως έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες παίκτες.

«Ας πω την άποψη μου για το θέμα του 7ου ξένου στην Α1. Προφανώς και είναι μια πολύ κακή σκέψη και δεν πρέπει να υλοποιηθεί. Σε κάθε πράγμα όμως υπάρχει και η άλλη όψη.

Αγαπητά παιδιά μου, Έλληνες παίκτες προσπαθήστε να γίνετε καλύτεροι.

Προσπαθήστε να κερδίζετε τις θέσεις σας και όχι να σας χαρίζονται. ΔΟΥΛΕΨΤΕ και ειδικά τα νέα παιδιά. Σταματήστε να νομίζετε ότι είστε το κέντρο της γης .

Προσπαθήστε να γίνετε καλύτεροι και μην στηρίζετε τα πάντα στους μάνατζέρ σας. Ξέρω ότι δεν γίνομαι αρεστός αλλά λέω την αλήθεια έτσι όπως τη βιώνω χρόνια στα γήπεδα.

Το Ελληνικό μπάσκετ μεγαλούργησε όταν βγαίνανε καλοί Έλληνες παίκτες και αυτούς δεν τους εμπόδισε κανένας ξένος. Προφανώς δεν φταίνε μόνο τα παιδιά. Αλλοίμονο. Όλο το σύστημα του Ελληνικού μπάσκετ νοσεί και νοσεί βαριά.

Όλοι μας πρέπει να επανεξετάσουμε το πως δρούμε μέσα στον χώρο και να κάνουμε την αυτοκριτική μας και από αυτή τη διαδικασία δεν εξαιρούνται και οι παίκτες.

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι όσο κριτήριο μας είναι η πάρτη μας και όχι το συνολικό καλό του Ελληνικού μπάσκετ , τόσο αυτό θα χειροτερεύει.......

Αυτή είναι η άποψη μου, ενός προπονητή της πλάκας που πάντα ήμουνα όμως με τα παιδιά ακόμα και όταν έχανα τη δουλειά μου......»