Τουρνουά στη Πρέβεζα με Μπόγρη

Στο διάστημα 9 με 15 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στη Πρέβεζα ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ, έχοντας για καλεσμένο τον Γιώργο Μπόγρη.

Τουρνουά στη Πρέβεζα με Μπόγρη

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 7ου "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" ξεκίνησε. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο διάστημα 09 - 15 Ιουλίου στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη εκδήλωση. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν δώσει το "παρών" στο παρελθόν είναι ο Αργύρης Καμπούρης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Ευθύμιος Ρεντζιάς, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιάννης Παπαγεωργίου και πολλοί άσοι του παρελθόντος.

Αυτή την φορά εκλεκτός καλεσμένος θα είναι ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης

Το φετινό τουρνουά και διοργανώνεται από το Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας και συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ενώ το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας και της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μιχαήλ Σπυρέλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού, Δημόσιας Υγείας, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Πρέβεζας κ. Γεράσιμος Ντίτσος, ο νέος Προέδρος του Σ.Κ. Νικόπολη κ. Παναγιώτης Καραστάθης, ο κ. Απόστολος Σουλιώτης και ο κ. Αλκίνοος Κωνής από την οργανωτική επιτροπή, ο κ. Θεόδωρος Μυζίκος μέλος του Δ.Σ. της Σ.Κ. Νικόπολης αλλά και εθελοντές που πλαισιώνουν το φετινό 3on3.