Χάκετ: Έκανε επέμβαση στον αστράγαλο (pic)

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα (21/6) ο Ντάνιελ Χάκετ, καθώς ο Ιταλοαμερικανός νυν γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρώην του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο.

Χάκετ: Έκανε επέμβαση στον αστράγαλο (pic)

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε τη Δευτέρα (21/6) ο Ντάνιελ Χάκετ σε κλινική της Ιταλίας.

Ο 33χρονος Ιταλοαμερικανός γκαρντ αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία έπαιξε στο final four της φετινής Euroleague, και πρώην του Ολυμπιακού τη διετία 2015-17, προτίμησε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ιταλίας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Χάκετ προχώρησε μάλιστα σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας ταυτόχρονα μία φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Στην εν λόγω ανάρτηση ευχαρίστησε τον γιατρό που τον χειρούργησε και ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι παρακολούθησε την εγχείρηση ζωντανά μέσω μιας οθόνης!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Επιτέλους! Η αρθροσκόπηση του αστραγάλου πήγε τέλεια και να βλέπω την εγχείρηση ζωντανά στην οθόνη ήταν μια έκπληξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό και στο προσωπικό του νοσοκομείου που βρίσκονταν στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια της επέμβασης».