Οριστικό: Χωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Προολυμπιακό!

Είναι οριστικό. Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν θα παίξει με την Εθνική ομάδα της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά!

Οριστικό: Χωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Προολυμπιακό!

Χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα διεκδικήσει τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η εθνική ομάδα της Σερβίας.

Το Ντένβερ αποκλείστηκε από τους Φοίνιξ Σανς στο πρωτάθλημα του NBA αλλά ο Σέρβος σέντερ, Νίκολα Γιόκιτς δεν πρόκειται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου.

Σερβία: Μέσα ο Τεόντοσιτς, αμφίβολος ο Γιόκιτς!

Ο MVP της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ (κανονική περίοδος), με γραπτή του δήλωση εξήγησε ότι δεν θα βρεθεί μαζί με το συγκρότημα της χώρας του στην προσπάθεια που θα κάνει για το ένα και μοναδικό εισιτήριο του Τόκιο μέσα από το Προολυμπιακό:

«Με μεγάλη μου λύπη, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να ανακοινώσω ότι παρά τη μεγάλη μου επιθυμία, δεν μπορώ να παίξω στην εθνική ομάδα. Απλά, η κατάσταση του σώματός μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα παρκέ προκειμένου να ανακάμψει. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και χωρίς εμένα, κάτι που θα μας φέρει πολλή χαρά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος άσος.

Θυμίζουμε πως η Σερβία έχει στον όμιλό της, έχει την την Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες, ενώ στον άλλο όμιλο θα αναμετρηθούν η Ιταλία, το Πουέρτο Ρίκο και η Σενεγάλη.