Ο Σκαριόλο αναλαμβάνει τη Βίρτους Μπολόνια

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Βίρτους Μπολόνια απέλυσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς παρά την κατάκτηση του τίτλου και είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Σέρτζιο Σκαριόλο

Ο Σκαριόλο αναλαμβάνει τη Βίρτους Μπολόνια

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια και μάλιστα με το εμφατικό 4-0 επί της Αρμάνι Μιλάνο δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της Βίρτους Μπολόνια.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τη λύση συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό και ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Ιταλός κόουτς έχει συμφωνήσει με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να «χτίσει» όπως θέλει εκείνος την ομάδα από νέα βάση.

Το ενδιαφέρον για τον Σκαριόλο δεν είναι νέο. Αντιθέτως, υφίσταται από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και υπήρχαν σκέψεις για λύση της συνεργασίας της ιταλικής ομάδας με τον «Σάλε», αλλά υπήρξε παρέμβαση των παικτών για την παραμονή του.

Ο Τζόρτζεβιτς αποτελεί πλέον παρελθόν και η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται να μπει στην εποχή Σκαριόλο, με στόχο να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα και να διατηρηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο σε Ιταλία και Ευρώπη.