Βίρτους: «Εμφύλιος» για τον Τζόρτζεβιτς!

Οι αντιδράσεις παικτών και φιλάθλων στην επικείμενη απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς φρέναραν την απόφαση της διοίκησης στη Βίρτους Μπολόνια, που δεν θέλει ωστόσο… ούτε να τον βλέπει

Βίρτους: «Εμφύλιος» για τον Τζόρτζεβιτς!

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Βίρτους με το εμφατικό 4-0 επί της Αρμάνι Μιλάνο και στη Μπολόνια ξέσπασε «εμφύλιος» για τα… μάτια του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Είτε έπαιρνε το πρωτάθλημα είτε όχι ο Σέρβος τεχνικός ήταν δεδομένο πως θα αποτελούσε παρελθόν, μια και η διοίκηση ουσιαστικά τον… ανεχόταν τον πάγκο μετά την παρέμβαση των Τεόντοσιτς, Μάρκοβιτς, Μπελινέλι, που ζήτησαν την παραμονή του μέσα στη σεζόν διαφορετικά θα έφευγαν αυτοί!

Έτσι η διοίκηση απλώς περίμενε να τελειώσει η σεζόν για να απολύσει την επόμενη… ώρα κιόλας τον «Σάλε» και να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει εδώ και καιρό με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Μάλιστα αναζήτησε και πεδίο συνεργασίας με τον Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος όμως θέλει να μείνει στη Μπάγερν, όπως και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που αρνήθηκε.

Ο Τζόρτζεβιτς όμως κατάφερε το… ακατόρθωτο και πήρε το πρωτάθλημα απέναντι στην πανίσχυρη Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα και μάλιστα με «σκούπα» 4-0!

Η διοίκηση της Βίρτους ενημέρωσε τον Τζόρτζεβιτς πως δεν συνεχίζει και άρχισαν οι αντιδράσεις όχι μόνο από τους παίκτες, που τον στήριξαν μέσα στη σεζόν, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας, που θεωρεί άδικο να αποπεμφθεί ένας προπονητής μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Οι αντιδράσεις έδειξαν να… φρενάρουν τους παράγοντες της Βίρτους που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα επίσημα την αποπομπή του «Σάλε».

Είναι χαρακτηριστικό οτι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του μετά την κατάκτηση του τίτλου, λέγοντας: «Θα δούμε τι θα συμβεί. Θα μιλήσουμε και θα διαπραγματευτούμε...».

Θυμίζουμε ότι η αμέσως προηγούμενη ομάδα από την οποία έφυγε ο Τζόρτζεβιτς ήταν ο Παναθηναϊκός με τον οποίο ήταν για πάρα πολύ καιρό στα δικαστήρια και οι σχέσεις των δύο πλευρών ήταν έως και… πολεμικές!