Στον "αέρα" το επόμενο ραντεβού με Παπαπέτρου

Δεν έχει καθοριστεί το νέο ραντεβού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Στον... αέρα η επόμενη συνάντηση, η οποία θα είναι και η πιο δύσκολη.

Στον "αέρα" το επόμενο ραντεβού με Παπαπέτρου

Μπορεί να έχει διαρρεύσει πως έχει καθοριστεί το επόμενο ραντεβού ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά αυτό δεν ισχύει! Τουλάχιστον ακόμη, δεν έχει προγραμματιστεί η νέα συνάντηση ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" και τον παίκτη, κάτι που ενδεχομένως και να δείχνει την απόσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον... αέρα λοιπόν βρίσκεται το επόμενο ραντεβού (σε αντίθεση με το καθορισμένο του Κώστα Παπανικολάου), το οποίο θα είναι και το πιο δύσκολο σε σύγκριση με εκείνα των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου. Σε προηγούμενο κείμενο σας είχαμε αναλύσει τα "θέλω" του 24χρονου σμολ-φόργουορντ.

Οι Πειραιώτες δείχνουν να θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στην ομάδα τους, αλλά περιμένουν και από εκείνον να κάνει υποχωρήσεις. Πιστεύουν στο ταλέντο του, θέλουν να ποντάρουν στις ικανότητες του για τα επόμενα χρόνια, αλλά εκτιμούν πως δεν μπορεί να έχει υψηλές απαιτήσεις καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει δείξει την επιθυμητή εξέλιξη, ενώ ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε δεύτερη σερί σεζόν δίχως τίτλο.