Κάτας για Παναθηναϊκό: «Στην λίστα μας οι Ζούσμαν και Νέμπο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, προχώρησε σε μεταγραφικές αποκαλύψεις, τονίζοντας πως η ομάδα του βλέπει τους Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζος Νέμπο.

Κάτας για Παναθηναϊκό: «Στην λίστα μας οι Ζούσμαν και Νέμπο»

Σε ΜΜΕ του Ισραήλ μίλησε ο Όντεντ Κάτας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προχώρησε σε μεταγραφικές αποκαλύψεις, τονίζοντας πως οι "πράσινοι" ενδιαφέρονται για τους Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζος Νέμπο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Ζούσμαν είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πάντα στη λίστα μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον ακολουθούμε. Επέστρεψε από τραυματισμό και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω υγιή και σε καλή κατάσταση. Είναι σίγουρα μια επιλογή για εμάς. Πρέπει να ελέγξουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν να υλοποιηθεί αυτή η κίνηση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζος Νέμπο λέγοντας πως: «Είναι σίγουρα στη λίστα μας. Όχι μόνο στη δική μας, αλλά και άλλων ομάδων της Ευρωλίγκας. Και όχι μόνο αυτός, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ονόματα στο Ισραηλινό πρωτάθλημα, όπως ο Κίναν Έβανς, που μπορεί να ενδιαφέρει άλλες ομάδες. Κάνουν πολύ καλή δουλειά υπογράφοντας ξένους παίκτες στο Ισραήλ. Όλα τα credits πρέπει να δοθούν στους Ισραηλινούς προπονητές και σκάουτερς που συνεργάζονται μαζί τους, καθώς και στους μάνατζερ που θέλουν πραγματικά να στείλουν νέους παίκτες στο Ισραηλινό Πρωτάθλημα».

Ο Αμερικανός σέντερ την φετινή σεζόν είχε 13,6 πόντους και 10 ριμπάουντ μέσο όρο ανά παιχνίδι με την φανέλα της Χάποελ Εϊλάτ, ενώ πρόσφατα έφυγε από την ομάδα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ