ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πήρε εξιτήριο ο Λούντμπεργκ

Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε αδιαθεσία - Η κατάστασή του όμως βελτιώθηκε - Διαβάστε το σχόλιο του αθλητή.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πήρε εξιτήριο ο Λούντμπεργκ

O Γκάμπριελ Λούντμπεργκ προστέθηκε πριν λίγες εβδομάδες στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, έχει βρει ρόλο στο ροτέισον του Δημήτρη Ιτούδη και έχει εξελιχθεί σε μία πολύτιμη μονάδα για τους Ρώσους.

Είχε απρόοπτο όμως. Ο 26χρονος γκαρντ διακομίσθηκε εκτάκτως σε νοσοκομείο της ρωσικής πρωτεύουσας την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι με τη Νίζνι, έπειτα από δυσφορία που ένιωσε.

Ο ίδιος μίλησε στο TV 2 SPORT της Δανίας για τη μίνι περιπέτεια που πέρασε: «Ένιωσα δυσφορία μόλις μπήκα στο γήπεδο. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα σε σχέση με χθες. Τρόμαξα λίγο επειδή βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, αλλά όλες οι εξετάσεις που έγιναν ήταν καθαρές, αποδείχθηκαν φυσιολογικές και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Όλα είναι καλά, λοιπόν.

Έπρεπε όμως να φύγω από το γήπεδο εκείνη την ώρα. Διακομίστηκα στο νοσοκομείο και διανυκτέρευσα εκεί, για προληπτικούς λόγους. Οι γιατροί ήθελαν να είναι βέβαιοι πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα».

ΤΣΣΚΑ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του ο Λούντμπεργκ