ΤΣΣΚΑ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του ο Λούντμπεργκ

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ με τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νίζνι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

ΤΣΣΚΑ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του ο Λούντμπεργκ

«Πάγωσαν» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Γκάμπριελ Λούντμπεργκ, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νίζνι έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Στην ανάπαυλα του ματς ο Δανός γκαρντ ένιωσε αδιαθεσία και στη συνέχεια λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και εξετάσεις.

Όπως ήταν φυσικό, η νίκη της ΤΣΣΚΑ με 79-75 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς άπαντες στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του 26χρονου αθλητή.

Να σημειώσουμε ότι ο Λούντμπεργκ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 5 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι, σημειώνοντας δύο πόντους. Αμέσως μετά το περιστατικό, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, τόνισε με δηλώσεις του στο πρακτορείο TASS:

«Ο Λούντμπεργκ είναι στο νοσοκομείο. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και τον πήγαμε άμέσως στο νοσοκομείο. Μην ξεχνάτε τα προβλήματά μας, είναι αρκετά.

Ο Μπολόμποι ακόμη δεν μπορεί να αγωνιστεί. Θα έχουμε περιορισμένο ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια μας».