Η Παρτιζάν θέλει τον Τζόρτζεβιτς

O Σάσα Τζόρτζεβιτς ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Βίρτους Μπολόνια και στο ενδεχόμενο που αυτό γίνει πράξη, τότε η Παρτιζάν θα διεκδικήσει την απόκτησή του.

Η Παρτιζάν θέλει τον Τζόρτζεβιτς

H Bίρτους Μπολόνια δεν κατάφερε να πάρει φέτος το «εισιτήριο» για την EuroLeague, ενώ στην ιταλική λίγκα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Η παραμονή του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μόνο σίγουρη δεν είναι.

Στην Παρτιζάν έχουν γίνει αλλαγές. Ο Ζόραν Σάβιτς είναι ο νέος GM της ομάδας, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Πέρα από αυτό, όμως, ο Τζόρτζεβιτς έχει γράψει ιστορία ως παίκτης στην ομάδα και έχει τον σεβασμό όλων.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, ο οποίος έχει προχωρήσει σε σερί αλλαγές προπονητή στην ομάδα, ρωτήθηκε για το αν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο επόμενος κόουτς του συλλόγου.

Ο ίδιος απάντησε τα εξής: «Ο Άτσα Μάτοβιτς (σ.σ.: υπηρεσιακός τεχνικός) έχει κάνει κάτι που ο κόσμος δεν περίμενε, είναι προπονητής και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Δεν είναι σωστό λοιπόν να μιλάμε για άλλα πρόσωπα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ένας θρύλος της Παρτίζαν, αλλά τώρα εργάζεται στη Βίρτους Μπολόνια. Όταν μείνει ελεύθερος, θα είναι ένας από τους υποψηφίους».