Τι φέρνει από το ΝΒΑ o Μπλατ

Ο συνεργάτης που δεν θα έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα της ομάδας και δεν θα κάθεται στον πάγκο.

Τι φέρνει από το ΝΒΑ o Μπλατ

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στον μπασκετικό Ολυμπιακό μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο αμερικανοϊσραηλινός έχει τον δικό του τρόπο να δουλεύει και αυτόν θα εφαρμόσει και στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Μπλατ ουσιαστικά δημιουργεί στον Ολυμπιακό ένα προπονητικό τιμ με διαφορετική δομή και οργάνωση καθώς προσθέτει και τη θέση του προσωπικού γυμναστή.

Ο Μπλατ θεωρεί αναγκαίο να υπάρξει ένα γυμναστής στην ομάδα -για την ακρίβεια να προστεθεί καθώς υπάρχει ήδη ο Γκατζούλης- που θα έχει έναν εντελώς νέο ρόλο. Θα είναι ο γυμναστής που θα εργάζεται σε ατομικό επίπεδο και αυτός θα έρθει από το NBA.

Πέρα δηλαδή από το πρόγραμμα της ομάδας θα υπάρχει και κάποιος που θα αναλάβει ξεχωριστά την ανάγκη κάθε παίκτη και θα ασχοληθεί μαζί του για να τον κάνει καλύτερο. Ειδικά τους νεαρούς που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και μπορεί να χάσουν έδαφος στην προετοιμασία. Ο Κεμζούρα θα είναι ο πρώτος βοηθός και η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να έρθει ένας ξεχωριστός γυμναστής που στην τελική δεν θα κάθεται στον πάγκο.