Άλεξ Πλέτζερ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο 34χρονος Νεοζηλανδός σέντερ

Ο 34χρονος Νεοζηλανδός σέντερ Άλεξ Πλέτζερ διαγνώστηκε με καρκίνο. Η πρώτη του δήλωση.

Άλεξ Πλέτζερ: Διαγνώστηκε με καρκίνο ο 34χρονος Νεοζηλανδός σέντερ

Ο Άλεξ Πλέτζερ διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο 34χρονος Νεοζηλανδός σέντερ έκανε ο ίδιος γνωστό πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο και αρχίζει άμεσα χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες.

«Προφανώς είναι ένα σοκ για μένα, αλλά τα πρώτα τεστ δείχνουν θετικά σημάδια και νιώθω καλά με το πλάνο που έχουμε για να το νικήσουμε. Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που διαγνώστηκε το πρόβλημα στο στάδιο αυτό. Αισιοδοξώ για το μέλλον και την επιστροφή μου στο μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά 34χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται στους Southland Sharks.

O Άλεξ Πλέτζερ το Σάββατο είχε γενέθλια και έγινε 34 ετών. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στην πατρίδα του, έχει αναδειχθεί MVP σε τελικούς. Ο Νεοζηλανδός σέντερ (2.13) έχει παίξει αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα Αυστραλίας, όπου επίσης έχει κατακτήσει τίτλους ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τους τελευταίους μήνες είχε ζητήματα με την υγεία του και έκανε αρκετές εξετάσεις, που δεν είχε δείξει τίποτα.

Τελικά, ύστερα από περίπου πέντε μήνες, του ανακοινώθηκε πως έχει καρκίνο στο έντερο, κάτι που ο ίδιος ο Νεοζηλανδός μπασκετμπολίστας ανακοίνωσε, ενημερώνοντας πωςξεκινά άμεσα θεραπείες.