Κόνιαρης: «Είχαμε γεμάτο ρόστερ στον Ολυμπιακό, έπρεπε κι εγώ να βρω μια ομάδα» (vid)

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για τον δανεισμό του στον Ιωνικό και τα κέρδη του από τον Ολυμπιακό.

Κόνιαρης: «Είχαμε γεμάτο ρόστερ στον Ολυμπιακό, έπρεπε κι εγώ να βρω μια ομάδα» (vid)

Για τον δανεισμό του στην Ομπραντόιρο και πλέον στον Ιωνικό, το πλήρες ρόστερ του Ολυμπιακού και τις συμβουλές που έχει λάβει από τους «ερυθρόλευκους» μίλησε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο Έλληνας γκαρντ φιλοξενήθηκε στην νέα μπασκετική εκπομπή της ΕΡΤ «Τζάμπολ» όπου μίλησε για:

Τον δανεισμό του στον Ιωνικό: «Μπορεί στην Ομπραδόιρο να μην έκατσα τόσο πολύ αλλά πιστεύω πως ο Ιωνικός αυτή τη στιγμή μου δίνει μια τεράστια ευκαιρία και έτσι ακριβώς το βλέπω. Να βοηθήσω την ομάδα αλλά να με βοηθήσει κιόλας να βρω τα πατήματά μου.

Τον Ολυμπιακό και την παρουσία του στην Ομπραντόιρο: «Είχαμε γεμάτο ρόστερ στον Ολυμπιακό, έπρεπε κι εγώ να βρω μια ομάδα που θα με βοηθήσει και θα την βοηθήσω. Η ισπανική είναι μια πολύ διαφορετική λίγκα, παίζεται πολύ γρήγορο μπάσκετ. Προσωπικά, με βοήθησε να δω κάτι πέρα από αυτά που έχω μάθει στην Ελλάδα»

Τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό: «Και ο Κώστας (Σλούκας), και τα άλλα παιδιά είναι από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Έχουν εμπειρίες που αν πάρεις 2-3 πράγματα από τον καθένα μπορούν να σε βοηθήσουν. Το να κερδίσεις τον σεβασμό των συμπαικτών σου, σε όποια ομάδα και αν είσαι, είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Ιωνικό, είναι το πιο σημαντικό»

Τη φετινή σεζόν: «Ο κορονοϊός δυστυχώς μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό που λέγαμε από την αρχή είναι το ποια ομάδα θα αντέξει σε αυτή την κατάσταση».