Ηρακλής: «Δεδομένη η αθωότητά μας στο θέμα του Χάγκινς»

Επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ηρακλής για την κλήση από τον Αθλητικό Δικαστή που ήρθε σαν συνέπεια από την παράτυπη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ηρακλής: «Δεδομένη η αθωότητά μας στο θέμα του Χάγκινς»

Θέση επίσημη, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και την παράτυπη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς στο παιχνίδι- καθώς δεν είχε σταλεί το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ- πήρε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Στην ανακοίνωσή του ο «Γηραιός» αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως θεωρεί δεδομένη την αθωότητα της στην κλήση του Αθλητικού δικαστή για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η φερεγγυότητα της ΚΑΕ Ηρακλής αποδεικνύεται από την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας και την σταθερή οικονομική συνέπεια απέναντι στους καλαθοσφαιριστές της.

Ηρακλής: Στον Αθλητικό Δικαστή η υπόθεση Χάγκινς - Κίνδυνος αφαίρεσης 2 βαθμών

Επίσης η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από τον τρίτο διαιτητή του αγώνα που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι και θεωρούμε πως με το σφύριγμά φάουλ στα 26" πριν τη λήξη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πάγια τακτική να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ζητάμε το αυτονόητο, την δίκαιη αντιμετώπιση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας