Ολυμπιακός: Ξεκίνησε δουλειά για Μπασκόνια- Έρχεται ντεμπούτο Κουφού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να βάλει στα συστήματα της ομάδας τον Κώστα Κουφό, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια την Τετάρτη (3/3), στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη".

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε δουλειά για Μπασκόνια- Έρχεται ντεμπούτο Κουφού

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (3/3) στη Βιτόρια, κόντρα στην Μπασκόνια, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ετοιμάζει για το ντεμπούτο του τον Κώστα Κουφό.

Ο Έλληνας σέντερ, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, καθώς είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα, ωστόσο τώρα μεσολαβούν κάποιες μέρες ώστε να μπει στα συστήματα και να παρουσιαστεί απέναντι στους Βάσκους σε ένα καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας όσον αφορά την εγκλιμάτισή του στην ομάδα.

Αυτή η εβδομάδα είναι διπλή, την Παρασκευή (5/3) ακολουθεί παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει πολύς χρόνος, καθώς έχουν απομείνει 8 συνολικά παιχνίδια.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν έχει άλλες απουσίες πλην των Παπανικολάου και Μάρτιν που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν.