Ολυμπιακός: Επίσημα ο Κώστας Κουφός στα «ερυθρόλευκα»! (pic-vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Κώστα Κουφό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ολυμπιακός: Επίσημα ο Κώστας Κουφός στα «ερυθρόλευκα»! (pic-vid)

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Κουφός, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ το απόγευμα του Σαββάτου (20/2) να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έλληνα σέντερ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ολυμπιακός: Παίρνει Κουφό!

Ολυμπιακός: Μπαίνει χειρουργείο ο Χασάν Μάρτιν - Πρόβλημα στον μηνίσκο

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον τραυματισμό και το χειρουργείο που θα κάνει ο Χασάν Μάρτιν εξαιτίας ρήξης μηνίσκου που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Εφές, κινήθηκαν γρήγορα και συμφώνησαν με τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος ήταν ελεύθερος.

Ολυμπιακός: Χειρουργείται την Δευτέρα (22/2) ο Χασάν Μάρτιν- Πέντε με έξι εβδομάδες εκτός

Ο Κουφός ήταν σε απραξία, από πέρσι που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ με την οποία δεν ικανοποίησε είναι η αλήθεια, ωστόσο στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θέλει να επανέλθει και έχει μια καλή ευκαιρία να το κάνει, είναι έμπειρος και έχει διαφορετικά στοιχεία σαν σέντερ, άρα μπορεί να προσφέρει παιχνίδι κάτω από το καλάθι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού να το κάνει απέναντι στην πρώην του ομάδα, την ΤΣΣΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Κώστας Κουφός είχε επιλεγεί πέρσι από την ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη μετά την άρνηση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στους Μοσχοβίτες. Μετά από χρόνια στο ΝΒΑ έκανε το βήμα στην Ευρώπη παίρνοντας μάλιστα και πάρα πολύ καλά λεφτά.

Είχε παίξει σε 17 παιχνίδια στην Euroleague, με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι μόλις 9 λεπτά κατά μ.ο. Σκόραρε 3.7 πόντους με 54.7% δίποντα και 55.6% βολές και 2.8 ριμπάουντ ανά ματς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Κουφό για συνεργασία ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Το who is whο
Γεννήθηκε: 24/02/1989
Υπηκοότητα: Ελληνική
Ύψος: 2.13μ.
Θέση: Center

Προηγούμενες ομάδες: Utah Jazz (2008–2010), Utah Flash (2009–2010), Minnesota Timberwolves (2010–2011),
Denver Nuggets (2011–2013), Memphis Grizzlies (2013–2015), Sacramento Kings (2015–2019), CSKA Moscow (2019–2020)".