Ολυμπιακός: Μπαίνει χειρουργείο ο Χασάν Μάρτιν - Πρόβλημα στον μηνίσκο

Την πόρτα του χειρουργείου θα διαβεί ο Χασάν Μάρτιν, καθώς αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στον μηνίσκο του, στο παιχνίδι με την Εφές. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός προχώρησε την περίπτωση του Κώστα Κουφού

Ολυμπιακός: Μπαίνει χειρουργείο ο Χασάν Μάρτιν - Πρόβλημα στον μηνίσκο

Πολλούς παραξένεψε η κίνηση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Κώστα Κουφό, ωστόσο υπήρχε εξήγηση και μάλιστα πολύ σοβαρός λόγος. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να πάρουν παίκτη για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο του.

Ολυμπιακός: Παίρνει Κουφό!

Ο Ολυμπιακός, για τα – τουλάχιστον- 9 παιχνίδια που απομένουν, χρειαζότανε παίκτη, δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο με τον Οκτάβιους Έλις και γι αυτό προχωρήσει αστραπιαία την περίπτωση του Έλληνα σέντερ.

Ο Κουφός ήταν σε απραξία, από πέρσι που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ με την οποία δεν ικανοποίησε είναι η αλήθεια, ωστόσο στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θέλει να επανέλθει και έχει μια καλή ευκαιρία να το κάνει, είναι έμπειρος και έχει διαφορετικά στοιχεία σαν σέντερ, άρα μπορεί να προσφέρει παιχνίδι κάτω από το καλάθι.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έκανε κίνηση να αλλάξει υγιή παίκτη του, από τη στιγμή που στην αγορά δεν κυκλοφορούσε κάποια αξιόπιστη περίπτωση που θα βοηθούσε άμεσα. Πήρε παίκτη γιατί έχει απώλεια, όπως έκαναν και οι Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ (που πολλοί τις χρησιμοποιούν σαν παραδείγματα- οι οποίες και αυτές έχασαν παίκτη. Ράντολφ και Μιλουτίνοφ αντίστοιχα, έκαναν αμφότεροι επεμβάσεις και χάνουν τη σεζόν.

Ο Χασάν Μάρτιν, ρούκι στην Euroleague, έπαιξε με τον Ολυμπιακό σε 24 παιχνίδια στην διοργάνωση κλέβοντας τις εντυπώσεις και όντας ένας από τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους. Είχε 9 πόντους μ.ο. με πάρα πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα το οποίο για μεγάλο διάστημα ξεπερνούσε το 80%. Πλέον είναι στο 72% και στο 71.4% οι βολές του. είχε 4.6 ριμπάουντ ένα λάθος και 1 μπλοκ ανά δύο ματς.

Ο Κώστας Κουφός από την πλευρά του, επιλέχθηκε πέρσι από την ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη μετά την άρνηση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στους Μοσχοβίτες. Μετά από χρόνια στο ΝΒΑ έκανε το βήμα στην Ευρώπη παίρνοντας μάλιστα και πάρα πολύ καλά λεφτά, ωστόσο δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και στις 27 Μαΐου αποδεσμεύτηκε. Είχε παίξει σε 17 παιχνίδια, με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι μόλις 9 λεπτά κατά μ.ο. Σκόραρε 3.7 πόντους με 54.7% δίποντα και 55.6% βολές και 2.8 ριμπάουντ ανά ματς.