Γκάι Χάρελ για Κάτας: «Ίσως θα έπρεπε να φύγει...»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκάι Χάρελ, μίλησε για την αποχώρηση του Κάτας αλλά και την παρουσία του Νίκου Παππά στην ομάδα.

Γκάι Χάρελ για Κάτας: «Ίσως θα έπρεπε να φύγει...»

Τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξης του στο Walla Sports.

Για τον Κάτας: «Νομίζω πως ο κορονοϊός έσπασε κάτι στην ομάδα και για να το ξαναφτιάξεις έπρεπε να δημιουργήσεις κάτι καινούριο. Ο Κάτας ήθελε να μείνει, αλλά όλοι οι άλλοι που ήταν εδώ πέρυσι δεν θα μπορούσαν να είναι. Άρα ίσως θα έπρεπε να φύγει και ο Κάτας. Έλεγε πως υπήρχε μαγεία εδώ πέρυσι που δεν μπορούσε να ξαναφτιαχθεί.

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Ο Κάτας το είδε σαν ευκαιρία ζωής και στη συνέχεια γύρισε στον Παναθηναϊκό. Ήμασταν κακοί από το ξεκίνημα της σεζόν. Κάναμε κάποιες επιλογές, αλλά δεν μας βγήκαν. Η κρίση ξεκίνησε πριν φύγει ο Κάτας»

Για τον Παππά: «Ο Μπράουν τραυματίστηκε και έτσι φέραμε τον Παππά. Μια κίνηση που φαινόταν φοβερή, ωστόσο τον αποκτήσαμε 4 μέρες πριν από ένα τουρνουά και αυτό σήμαινε πολλά. Δεν είχαμε ελεγχο της κατάστασης. Δοκιμάζεις πράγματα και στο τέλος είσαι εκτός ελέγχου».

Για τον Φελντέιν: «Υπήρχε οικονομική αβεβαιότητα και ο Τζέιμς ήταν ακριβός. Είχε προτάσεις, με ρώτησε πόσο πρέπει να περιμένει, αλλά εγώ δεν είχα απαντήσεις να το δώσω. Μου είπε πως έχει πολλά χρόνια στην καριέρα του, αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να συγκρίνει τα 2 έτη που πέρασε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ήξερα πως δεν θα επιστρέψει».