Δυο κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ του Κάτας

Θέμα στην εθνική ομάδα του Ισραήλ στο μπάσκετ όπου προπονητής είναι ο Όντεντ Κάτας του Παναθηναϊκού. Όπως έγινε γνωστό βρέθηκαν δυο παίκτες θετικοί στον κορονοϊό.

Δυο κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ του Κάτας

Δύο παίκτες της Εθνικής Ισραήλ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ύστερα από εξετάσεις που υποβλήθηκε η ομάδα του Όντεντ Κάτας στη «φούσκα της Πολωνίας.

Ο Όντεντ Κάτας βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ισραήλ για τα προκριματικά του EuroBasket2022, στη «φούσκα» της Πολωνίας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην πατρίδα του και από εκεί πέταξε με την αποστολή για την Πολωνία ενόψει των αγώνων με αντίπαλο τη Ρουμανία (19/2) και την Ισπανία (21/2).

Σύμφωνα με τον Ρόι Κοέν, σε προγραμματισμένο έλεγχο που διενεργήθηκε στην ομάδα του Ισραήλ, δύο παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό (τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά), με την ομάδα να σπεύδει να κάνει άμεσα νέα τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του ιού.

Θυμίζουμε πως στον Παναθηναϊκό όπου είναι προπονητής ο Όντετ Κάτας, τα κρούσματα κορονοϊού έφτασαν τα έντεκα και έτσι είχαμε την αναβολή των αγώνων με αντίπαλο τη Ζενίτ (17/2) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2).

Η αναβολή των παραπάνω αγώνων, έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή, Όντεντ Κάτας να προπονήσει κανονικά την Εθνική ομάδα μπάσκετ του Ισραήλ στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου αλλά τώρα προέκυψε το θέμα με τα κρούσματα και μένει να δούμε τις επόμενες ώρες πως θα εξελιχθεί.