Βεζένκοφ: «Επιτέλους είμαστε σχεδόν όλοι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με το Μεσολόγγι, για την επιστροφή του στη δράση και το επερχόμενο ματς  με την Εφές (Πέμπτη 18/2). 

Βεζένκοφ: «Επιτέλους είμαστε σχεδόν όλοι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά από σχεδόν 20 μέρες που ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας ενός αιματώματος στο γόνατο, επέστρεψε και έδειξε σε καλή κατάσταση στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Μεσολόγγι.

Ολυμπιακός-Μεσολόγγι 111-57: «Προπόνηση» ενόψει Εφές με... 100άρα! (Highlights)

Μετά το παιχνίδι είπε: «Είναι πολύ όμορφη η πρωτοβουλία της ομάδας μας και του μεγάλου χορηγού μας bwin να γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Κερδίζουμε πολλά κυρίως εκτός μπάσκετ. Προσπαθούμε να βοηθάμε την κοινωνία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Είναι κάτι πολύ όμορφο για όλους».

Μπαρτζώκας: «Δύσκολο με την Εφές - Πάμε να παλέψουμε» (vid)

Για το ματς με το Μεσολόγγι και την προσεχή αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, είπε: «Ήταν το τελευταίο τεστ πριν το παιχνίδι με την Εφές. Επιτέλους είμαστε σχεδόν όλοι, μας λείπει μόνο ο Κώστας Παπανικολάου. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, έχουμε ακόμη μπροστά μας δυο μέρες να δουλέψουμε και να πάμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Λαρεντζάκης: Τρίποντο από το κέντρο, νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων και δωρεά (vid)