Μπαρτζώκας: «Δύσκολο με την Εφές - Πάμε να παλέψουμε» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το φιλικό με το Μεσολόγγι για το παιχνίδι με την Εφές που ακολουθεί, αλλά και τους Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου. 

Μπαρτζώκας: «Δύσκολο με την Εφές - Πάμε να παλέψουμε» (vid)

Μια καλή βραδιά, τηρουμένων των αναλογιών χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το φιλικό με το Μεσολόγγι, ενώ ανέφερε πως ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα γυρίσει σύντομα στη δράση.

Αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε για το φιλικό με το Μεσολόγγι: «Είναι ένα παιχνίδι που «άνοιξε» τόσο νωρίς οπότε είναι δύσκολο να βγάλεις ουσιαστικά συμπεράσματα. Και τα παιδιά στο Μεσολόγγι είχαν καιρό να παίξουν παιχνίδι και επίσης έχουν πολλούς καινούριους παίκτες και θέλουν λίγο χρόνο για να δέσουν.

Είχαμε την ευκαιρία να παίξουν και οι δώδεκα. Σήμερα δεν βάλαμε πολλούς μικρούς, γιατί λόγο και του ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, θέλαμε να βρούμε χρόνο συμμετοχής γνωρίζοντας ότι την Πέμπτη (18/2) παίζουμε με την Εφές. Στο μέτρο του δυνατού ήταν μια καλή βραδιά…».

Στη συνέχεια για την Εφές και τους τραυματίες είπε: «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Εφές και θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βεζένκοφ γύρισε για μας και είναι σε καλή κατάσταση, ευτυχώς για μας, είναι πολύ κομβικός παίκτης και νιώθω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε κάθε ματς στην Ευρωλίγκα ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Ο Παπανικολάου είναι ακόμα έξω και δεν προβλέπεται να γυρίσει άμεσα».