Κατσικάρης: «Ο στόχος μου είναι να βρω τους στρατιώτες που θα πάω μαζί τους στον πόλεμο»

Ο Φώτης Κατσικάρης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Opinion de Malaga» όπου ανέφερε μεταξύ άλλων και το πώς έκλεισε η συμφωνία με τη Μάλαγα.

Κατσικάρης: «Ο στόχος μου είναι να βρω τους στρατιώτες που θα πάω μαζί τους στον πόλεμο»

Ο Φώτης Κατσικάρης προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα και την εικόνα της Μάλαγα. Πήρε την πρώτη του νίκη (με 85-68) επί της Φουενμπαράδα και πλέον προσπαθεί να βρει τους… στραιτώτες- όπως είπε- για να πάει μαζί τους στον πόλεμο.

Επόμενος αγώνας ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και ο Έλληνας προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Opinion de Malaga» όπου ανέφερε μεταξύ άλλων και το πώς έκλεισε η συμφωνία με τη Μάλαγα.

«Ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε πως έπειτα από την ήττα στο Μόναχο, η Ουνικάχα πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή και πως ένα από τα ονόματα που εξέταζε το κλαμπ ήμουν εγώ. Από εκείνη τη στιγμή ακολούθησαν πολύ γρήγορες διαπραγματεύσεις. Έκανα γρήγορα ένα τεστ PCR σε περίπτωση που καταλήγαμε σε συμφωνία, ήταν απαραίτητο για να μπορέσω να δουλέψω στην προπόνηση όταν έφτασα στην Ισπανία. Όλα έγιναν πολύ-πολύ γρήγορα».

Πρόσθεσε, δε πως: «Έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση. Οι συνθήκες θα ήταν διαφορετικές το καλοκαίρι, θα είχα περισσότερο χρόνο να σκεφτώ αλλά αυτή τη φορά το κλαμπ χρειαζόταν άμεσα την απάντησή μου. Έπρεπε να αξιολογήσω πολλά πράγματα. Πάντα θεωρούσα τη Μάλαγα ένα σπουδαίο πρότζεκτ, με την ικανότητα να διεκδικήσει τίτλους. Έπρεπε, επίσης να λάβω μια απόφαση με βάση ένα οικογενειακό πρόβλημα που είχα. Το συζήτησα με την οικογένειά μου, ήταν τόσο γρήγορο που βρέθηκα εδώ την επόμενη μέρα. Πλέον ο στόχος μου είναι να βρω τους στρατιώτες που θα πάει μαζί τους στον πόλεμο. Αυτό δεν είναι κανένα μήνυμα. Μέχρι να ανακάμψουμε και να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, πρέπει να επιλέξω τους 7-8 παίκτες που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Είναι σίγουρο πως η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί όμως δεν μου αρέσει να λέω πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου»!