Μπόγρης : «Προβάδισμα ο Ολυμπιακός»

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό έδωσε ο Γιώργος Μπόγρης ενόψει του αποψινού (21:00) ντέρμπι της EuroLeague με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Μπόγρης : «Προβάδισμα ο Ολυμπιακός»

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη των "αιωνίων" και νυν της Τενερίφης στον OVER FM:

Για το πώς αντιμετώπισε η ισπανική λίγκα την κατάσταση με τον κορονοϊό:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν από την πρώτη μέρα προετοιμασμένοι. Με το που καταλάβανε τι πάει να γίνει ήταν οργανωμένοι. Κάνουμε τεστ πριν φύγουμε από το νησί και αφού γρύσουμε μετά από κάποιον αγώνα. Επίσης έχουν καταφέρει να λειτουργούν όλα τα πρωταθλήματα».

Για τον αγώνα που δίνουν οι αθλητές χαμηλότερων κατηγοριών:

«Ξέρω τι γίνεται με τη σημερινή συγκέντρωση. Τα παιδιά φτάσανε στο αμήν και είναι πολύ κρίμα. Υπάρχει μια κοροϊδία προς τους παίκτες. Πρέπει να υπάρχει μια ειλικρίνεια. Ακούω ότι πάρα πολλά σωματεία δε θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα γιατί δεν βγαίνουν οικονομικά. Από τη στιγμή που το θέμα με τα τεστ μπορεί να καλυφθεί νομίζω ότι οι διοικήσεις δε θέλουν. Η Α1 γιατί παίζει; Το πόλο και το βόλεϊ; Δώσανε στην κυβέρνηση κάποια πλάνα. Η ομοσπονδία και τα σωματεία δεν έχουν δώσει κάποια πλάνα για να ξεκινήσουν. Το θέμα είναι ότι εδώ πάντα φροντίζανε από πριν».

Για τη αποψινό ντέρμπι των δύο «αιωνίων»:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι το ίδιο όπως ήταν πριν. Είναι λογικό αφού το επίπεδο των δυο ομάδων έχει πέσει αλλά και σε σχέση με τις άλλες που ανεβαίνουν. Σίγουρα είναι ένα ματς που το σέβονται όλοι και είναι μια νίκη σημαντική. Από εκεί και πέρα δε θεωρώ πως για παράδειγμα οι Ισπανοί θα κάτσουν τόσο εύκολα να το δουν. Οι ομάδες δεν έχουν τη δυναμική που είχαν παλιά. Είναι όπως και να χει ένα ντέρμπι με αίγλη».

Για τη δική του εκτίμηση όσον αφορά το αποτέλεσμα:

«Δεν μπορείς να δίνεις προγνωστικά. Σίγουρα o Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα λόγω εμπειρίας. Θα έχουν και οι δυο ομάδες απουσίες πιο σημαντική για τον Παναθηναϊκό γιατί όλοι κρίνονται από τον Νέντοβιτς. Όποτε δίνω ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό και επειδή θέλει περισσότερο τη νίκη βαθμολογικά. Έχουμε δει όμως και στο παρελθόν πως τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για τη μεταβατική περίοδο και την αλλαγή σκυτάλης στον Ολυμπιακό:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολη διαδικασία. Βλέπω έναν Βασίλη που όταν βρίσκει ρυθμό είναι πολύ κάλος. Όποτε δεν ξέρω αν είναι η φάση της επόμενης ημέρας. Ο Ολυμπιακός είναι μια καινούργια ομάδα και δεν έχει βρει τη χημεία που θέλει. Έχει χάσει πολλά παιχνίδια στο σουτ. Ο Κώστας ήρθε για να γίνει πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό το κέρδισε αυτό και έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που και τον βοήθησε και του έδωσε χώρο και χρόνο. Ο Κώστας είχε προτάσεις να πάει όπου θέλει και αυτό δείχνει τη διάθεση του να γυρίσει και να ηγηθεί. Δεν έχει μάθει να χάνει όποτε σε βάθος χρόνου θα κάνει ότι χρειαστεί να κάνει και πάλι περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας