Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σαντ-Ρος ενόψει Ολυμπιακού

Δεν χάνει το επικείμενο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Euroleague ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός παίκτης του Παναθηναϊκού ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και προπονήθηκε κανονικά σήμερα (2/2).

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σαντ-Ρος ενόψει Ολυμπιακού

Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού των «πρασίνων», Όντεντ Κάτας, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το σημαντικό για τον Ισραηλινό κόουτς του «τριφυλλιού» είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στον 30χρονο Κουβανό σμολ φόργουορντ για το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων, με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (5/2), θα ξεκινήσει στις 21:00 και εντάσσεται στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Θυμίζουμε ότι ο Σαντ-Ρος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν εκτός δράσης εξαιτίας ενός μυϊκού σπασμού στη μέση. Για τον λόγο αυτόν απουσίασε από τους αγώνες με τη Βαλένθια για τη Euroleague και τον Προμηθέα Πατρών για την Basket League.