Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Νίκολα Μιλουτίνοφ (pic)

Το καλοκαίρι αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η οικογένεια του Ολυμπιακού, ξεχνά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Το μήνυμα της διοίκησης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σέρβου σέντερ

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Νίκολα Μιλουτίνοφ (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω των λογαριασμών της στα social media ανέφερε για τον Σέρβο σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Ποτέ δεν μπορεί να καταλάβεις πόσο δυνατός είσαι εκτός από τη στιγμή που να είσαι δυνατός αποτελεί τη μοναδική σου επιλογή. Περαστικά Νίκολα. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια είναι δίπλα σου».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μπάγερν Μονάχου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στον ώμο. Το πρόβλημα του είναι σοβαρό, έχει υποστεί... ζημιά και θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να κάνει επέμβαση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Xειρουργείο ο Μιλουτίνοφ - Ίσως χάσει τη σεζόν!

Τι σημαίνει αυτό για τους Ρώσους; Πως κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν! Μεγάλο σοκ για το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς το περασμένο καλοκαίρι έκανε μία μεγάλη επένδυση στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος, καθώς σε 20 παιχνίδια στην EuroLeague έχει μέσον όρο 9.8 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, έχοντας καταγράψει 8 νταμπλ-νταμπλ. Όπως όλα δείχνουν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη, για να καλύψει το κενό του Σέρβου σέντερ.