Ανασκεύασε ο Μποχωρίδης μετά την επικοινωνία με Λάσο: «Σπουδαίος άνθρωπος» (pic)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε χαρακτηρίσει «μικρό άνθρωπο» τον Πάμπλο Λάσο καθώς είχε ζητήσει την τιμωρία του, αλλά μετά από επικοινωνία τους, τον είπε «σπουδαίο».

Ανασκεύασε ο Μποχωρίδης μετά την επικοινωνία με Λάσο: «Σπουδαίος άνθρωπος» (pic)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε χαρακτηρίσει «σπουδαίο προπονητή αλλά μικρό άνθρωπο» τον Πάμπλο Λάσο, καθώς ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ζητήσει να τιμωρηθεί ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού, για τον τραυματισμό του Τζέισι Κάρολ.

Ο Μποχωρίδης είχε βάλει το πόδι του κάτω από τον Αμερικανό σουτέρ και όπως «κατέβαινε» στο έδαφος μετά το σουτ, πάτησε στο πόδι του Μποχωρίδη με αποτέλεσμα να γυρίσει.

Μποχωρίδης: «Μεγάλος προπονητής, μικρός άνθρωπος ο Λάσο»

Ο Πάμπλο Λάσο εν τέλει, όπως ενημέρωσε ο Μποχωρίδης επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε συγνώμη για την τιμωρία που ζήτησε για τον παίκτη του Παναθηναϊκού .

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Μποχωρίδη:

«Ο αθλητισμός σου προσφέρει πάντα ξεχωριστές στιγμές. Χθες, το βράδυ έζησα μια από αυτές. Μετά τον αγώνα στη Μαδρίτη αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα για όσα μεταφέρθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις του κυρίου Λασο για τον τραυματισμό ενός συναθλητή μου του Τζέι Σι Κάρολ. Αργά χθες το βράδυ ο κύριος Λάσο επικοινώνησε μαζί μου και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση των όσων ειπώθηκαν και λανθασμένα είχαν μεταφερθεί. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό αισθάνομαι πολύ καλύτερα και μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος που ένιωθα από το βράδυ της Τετάρτης. Τον ευχαρίστησα για αυτή του την πρωτοβουλία και την επικοινωνία μας που αποδεικνύει πως πέραν από μεγάλος προπονητής είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχηθώ και πάλι γρήγορη ανάρρωση στον συναθλητή μου».

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κάρολ γλίτωσε τα χειρότερα από τον Μποχωρίδη (vid)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας