Μποχωρίδης: «Μεγάλος προπονητής, μικρός άνθρωπος ο Λάσο»

Θυμωμένος, παρουσιάστηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, για τις... ευθύνες που του καταλόγισε ο Πάμπλο Λάσο, για τον τραυματισμό του Τζέισι Κάρολ.

Μποχωρίδης: «Μεγάλος προπονητής, μικρός άνθρωπος ο Λάσο»

Αδικημένος και ως εκ τούτου θυμωμένος, παρουσιάστηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, για τις... ευθύνες που του καταλόγισε ο Πάμπλο Λάσο, για τον τραυματισμό του Τζέισι Κάρολ στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός την περασμένη Τετάρτη (27/1). Μιλώντας στη NOVA, μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Βαλένθια και έχοντας κάνει ρεκόρ καριέρας με 12 πόντους, ο Μποχωρίδης... απάντησε στον τεχνικό της «βασίλισσας».

«Ήταν μια πολύ κακή στιγμή για εμένα, δεν το έκανα με δόλο, δεν το έκανα επίτηδες. Το φάουλ ήταν αντιαθλητικό, εννοείται, συγγνώμη. Ο Λάσο είναι μεγάλος προπονητής, αλλά μικρός ως άνθρωπος, διότι δεν γίνεται να στέκεσαι στην άτυχη στιγμή και να στοχοποιείς κάποιον», τόνισε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ είχε προσγειωθεί πάνω στο πόδι του Μποχωρίδη, μετά από προσπάθεια για μακρινό σουτ, με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Εν συνεχεία, ο Λάσο με δηλώσεις του χαρακτήρισε «βρώμικη» την πρόθεση του παίκτη του Παναθηναϊκού.