Σπανούλης σε διαιτητές Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: «Δεν σέβεστε το άθλημα» (pic-vid)

Όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης στους διαιτητές του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, μετά την τεχνική ποινή του Γιώργου Μπαρτζώκα και την αποβολή του από το παιχνίδι.

Σπανούλης σε διαιτητές Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: «Δεν σέβεστε το άθλημα» (pic-vid)

Δεν διαμαρτυρήθηκε έντονα μόνο ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους διαιτητές του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα την δεύτερη τεχνική ποινή του και την αποβολή του από τον αγώνα, αλλά θέση πήρε και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η αποβολή του Μπαρτζώκα: «Κρίνετε το ματς, μας κλέβετε» (vid)

Μετά την τεχνική ποινή στον Έλληνα κόουτς, ο αρχηγός του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές και μάλιστα σύμφωνα με το «basketbol gundemi 1», τούς είπε: «Δεν σέβεστε το άθλημα. Γι’ αυτό το μπάσκετ κάθε μέρα πέφτει όλο και περισσότερο. Εσείς αποφασίσατε και κρίνατε το αποτέλεσμα του αγώνα».

Ο Ολυμπιακός δεν διαμαρτύρεται μόνο για τη συγκεκριμένη φάση (φάουλ του Ζαν-Σαρλ στον Χίγκινς) που έφερε την 2η τεχνική ποινή στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για το 5ο φάουλ που δόθηκε στον Έλις, δύο λεπτά πριν το φινάλε, με τον Κούριτς να κάνει φλόπινγκ που είναι τεχνική ποινή.

Διαμαρτύρονται επίσης για το φάουλ που έχει δοθεί στο 74-72 στα 45΄΄ και ενώ ο Ολυμπιακός έχει πάρει το ριμπάουντ, στον Τζένκινς πάνω στον Μίροτιτς που τον στέλνουν στις βολές, καθώς επίσης και για φάουλ πάνω στον Σπανούλη στο τελευταίο σουτ στα 6 δευτερόλεπτα, με τον Χάνγκα μάλιστα να σηκώνει το χέρι του και να παραδέχεται πως έκανε φάουλ.

Οι φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (vid)