Περιστέρι: Ετοιμοπόλεμος ο Μάντζαρης ενόψει Ρίτας Βίλνιους

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και δήλωσε παρών για τον αγώνα του Περιστερίου με τη Ρίτας Βίλνιους στο Basketball Champions League.

Περιστέρι: Ετοιμοπόλεμος ο Μάντζαρης ενόψει Ρίτας Βίλνιους

Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Περιστερίου, πριν από τον αγώνα της Τρίτης (12/1, 19.30, ΕΡΤ 3) με τη Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στις δύο νικηφόρες αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, εκτός αγώνα τέθηκε ο Ράιαν Χάροου, εξαιτίας της θλάσης στον δικέφαλο που υπέστη στον αγώνα με τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ήταν αρνητικά όλα τα τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας του ΓΣΠ ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη λιθουανική Ρίτας για την 5η και προτελευταία αγωνιστική του Ε' ομίλου του BCL.