Μπαρτζώκας: «Πάμε καλά όταν πασάρουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη επί της Μπάγερν (84-82). 

 Μπαρτζώκας: «Πάμε καλά όταν πασάρουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τη Μπάγερν έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του γιατί κάλυψαν τα κενά των Παπανικολάου και ΜακΚίσικ αλλά και γιατί σταμάτησαν τη δημιουργία της ομάδας του Τρινκιέρι. Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός, ότι όταν πασάρουν τη μπάλα και δεν παίζουν ατομικά, πάνε πολύ καλύτερα.

Ολυμπιακός-Μπάγερν 84-82: Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»!

Αρχικά ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο όπως η Μπάγερν. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τον δεύτερο γύρο. Είχαμε εκτός δύο σημαντικούς παίκτες για εμάς, τον Παπανικολάου και τον ΜακΚίσικ. Πρέπει να δώσω credits στους παίκτες μου, γιατί σταματήσαμε την δημιουργία της Μπάγερν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπόλντγουιν ευστόχησε σε μεγάλα και δύσκολα σουτ, είχε 7/8 τρίποντα. Συνήθως χάνεις όταν ο αντίπαλος σκοράρει έτσι. Καταφέραμε να κερδίσουμε, συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στην Μπάγερν, έχει μία πραγματικά καλή ομάδα»!

Η τελευταία φάση του αγώνα που έκανε έξαλλο τον Τρινκιέρι (vid)

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έπαιζαν και αυτοί με απουσίες. Η Ευρωλίγκα είναι έτσι. Παίζει ρόλο η τύχη, ποιους έχεις μέσα, ποιους όχι. Η Μπάγερν δεν είχε προβλήματα με τον κορονοϊό, εμείς είχαμε και περάσαμε μία μικρή κρίση από αυτό. Δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί ή στους απόντες. Δεν έχει σημασία η διαφορά, κανείς δεν την θυμάται. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και οι νέοι παίκτες να καταλαβαίνουν πως πρέπει να παίζουν».

Έλις: «Δεν καταλαβαίνω γιατί εξερράγη ο Τρινκιέρι»

Για το σχήμα στο τέλος: «Θέλαμε να πάμε σε αλλαγές στα «πικ εν ρολ». Έτσι βάλαμε μεγάλα κορμιά μέσα, γι'αυτό παίξαμε με «τριάρι» τον Βεζένκοφ. Πήγε καλά αυτό το σχήμα».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ήμασταν τυχεροί με την διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε μακριά από την μπάλα, εκτελούσαμε με μία πάσα. Δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι, είχαμε μεγάλο άγχος. Το καλό μας διάστημα ήταν όταν πασάραμε και βρήκαμε τους ελεύθερους παίκτες. Όταν βιαζόμαστε και πάμε να παίξουμε προσωπικό μπάσκετ, δεν παίζουμε καλά».

Βεζένκοφ: «Κρίνετε εσείς την τελευταία φάση»